Bir tek şey haricinde herşeyin fazla olduğu bir süreç içerisindeyim. Fazla olanlarla az olanın bir birini denkleştiremediği bu süreçte güneş ise her zamankinden daha bunaltıcı bir durumda. Renklerin solması ile güneşi varlığı arasında da eş derecede bir doğru orantı mevcut. Güneş varsa renkler solar. Sıkıntılı günlerin bitmesi gerektiği şu günlerde ayların sayım işlemi devam ediyor. Kendi hayatıma dönerek işte burada diyeceğim insanları da özlüyorum. Uzun yıllar önce bir yazımda seni sonsuzluğa gömdüm diyerek geçen yılların çok fazla birşeyin değiştirmediğini gördüm.

Aşk, İş, Oluş, Aile, Arkadaşlar ve Turizm

Aşk konusunda rüzgarı nemli fazlaca sıcak bir süreç içerisindeyiz. “Doğru İnsan” konusunda yazmış olduğum onlarca yazıda belirttiğim gibi doğru insan diye bir şey olmadığını ve “Doğru Ben” olduğuna en son kanaat getirmiştim. Geçen onca zaman zarfında da fazla bir şey değişmedi sıkıntılar değişse de sıkıntı kendi özünde değişmedi. Aşk konusu derinlerinde bir yerlerde artının eksisi gibi duruyor. Ünlü filozof Gece’nin dediği gibi “Benimsin dedim değişmez ki” diyen sözünü belirtelim istedim. Hatta sadece o kadarla yetinmeyip ilgili şarkıyı dinleyelim.

İş konusunda ise benim için derin anlamları olan ve turizme giriş hikayemin gerçekleşmiş olduğu yer Kuşadası’nda otellerle ilgili bazı önemli çalışmalar peşindeyim. Kuşadası’nda ki tüm otelleri Kuşadası’nda bulunan oteller kısımında listeleme gayretindeyim. Fazlaca meşakkatli olan olay beni de olabildiğince yoruyor.

Bir Bahar Hikayesi

Tatil üzerine giyinmek deyince akla ilk gelen markalardan olan LC Waikiki ile ilgili şikayet sayfası oluşturmak istedim. İlgili kısımı Haber Tatil üzerinden LC Waikiki Şikayet kısımında yayınladım.

Subscribe
Bildir

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Paylaşın

By Categories: Genel, Turizm0 CommentsViews: 26

Katılın

Makalelerden Haberdar Olun…